Professor Pannenkoek

De Buyer pannen

van professor pannenkoek

authentieke pannen voor een heerlijke pannenkoek

De Buyer pannen

Ben je op zoek naar de perfecte pan om je pannenkoeken of crêpes te bakken? De pannen van de Buyer zijn al generaties lang de absolute top voor elke liefhebber van pannenkoeken. Ook zijn ze  erg populair bij chefs en professionals in de internationale keuken. Bestel ook direct online deze geliefde pannenkoekpan!

Sterk en duurzaam

De zeer solide pannen hebben uitstekende bakeigenschappen en zijn praktisch onverwoestbaar. De pannenkoekpannen hebben een lage rand en zijn daarom ook heel geschikt voor het bakken van crêpes en flensjes. De lage rand maakt het draaien van de pannenkoek of crêpe super eenvoudig.

De pannen zijn gemaakt van zeer sterk en hard koolstofstaal. Dat garandeert niet alleen een lange levensduur van de pan, maar zorgt ervoor dat jij zelf in de koekenpan een natuurlijke baklaag ontwikkelt.

De warmtespreiding in de pan is optimaal, daardoor wordt je pannenkoek of crêpe altijd mooi bruin aan  beide zijden.

De Buyer pannen

Welke warmtebron voor mijn pannen van De Buyer?

Omdat de pannen van koolstofstaal zijn, kun je ze op elke warmte bron gebruiken. Ze zijn daarom geschikt voor gebruik op gas, open vuur, inductie, op een elektrische plaat en op de barbecue. Je kunt de pan ook rustig gebruiken in de oven tot een temperatuur van 200℃.

De steel van de pan is ook van staal en heeft een coating die de pan ook bij hoge temperatuur goed hanteerbaar maakt. Het handvat is geklonken of gepunt last en dat is een garantie voor de goede constructie van de pan.

Waarom kiest de professor voor de pannen van De Buyer?

De professor heeft een jarenlange ervaring in de professionele keuken en leerde al snel waarom stalen pannen van de Buyer bij de meeste professionals wereldwijd favoriet zijn, als het gaat om bakken, braden en schroeien. Sommige van de pannen die hij gebruikt van De Buyer zijn al meer dan 45 jaar oud!

De buyer pannen kopen bij Professor Pannenkoek

Bij aanschaf van de pan krijg je een handleiding hoe je de pan in gebruik neemt. Met een eenvoudige handeling kun  je je stalen koekenpan van de Buyer zelf een eerste natuurlijke baklaag geven. Weg met je pannen met een anti-aanbaklaag!

De natuurlijke baklaag is niet alleen veel veiliger voor je gezondheid, het bakt ook veel makkelijker en vooral veel smakelijker. Door de pannen rustig voor te verwarmen, krijg je het mooiste en beste bakresultaat.

Na gebruik kun je je pan afspoelen met warm water. Niet in de vaatwasser en geen afwasmiddel gebruiken.  Droog je pan goed af en bewaar hem op een droge plaats. Met een paar druppeltjes olie houdt je de pan een beetje vet. De Buyer koekenpan van plaatstaal garandeert jarenlang bak plezier en super pannenkoeken!

Bestel hier jouw De buyer pannenkoekenpan >>