Professor Pannenkoek

De Buyer plaatstalen koekenpan geschikt voor elke warmtebron

De Buyer plaatstalen koekenpan | Waarom de koekenpannen van de Buyer in bijna iedere professionele keuken favoriet is, is geen wonder als je de geweldige prestaties van de pannen leert kennen. Al generaties lang zweren top koks bij de pannen van de Buyer. Vooral de plaatstaal koekenpannen vind je in bijna iedere restaurant- en bedrijfskeuken. Maar ook de echte “thuiskoks” gaan steeds vaker de voordelen van zo’n stoere stalen pan ontdekken. De koekenpannen van De Buyer kun je op elke warmtebron gebruiken, of je nu werkt met open vuur, in de buitenkeuken, op gas, of een elektrische kookplaat. Dat maakt dat je de bakpannen van de Buyer letterlijk overal kunt gebruiken!

Bekijk hier het assortiment van De Buyer >>

De Koolstofstalen pannen zijn vrij van schadelijke stoffen

De pannen zijn gemaakt van puur staal. Door het hoge koolstofgehalte zijn de pannen oersterk en eigenlijk “puur natuur”. Het staal bevat geen schadelijke chemische stoffen, zoals pannen met een zogenaamde anti-aanbak- of -kleeflaag. Je kunt dus met een gerust hart met stalen voorwerpen, spatels, of messen in de pan zonder dat je voedsel in aanraking komt met ongezonde stoffen.

De Buyer plaatstalen koekenpan

De Buyer plaatstaal koekenpan is geschikt voor inductie

De pannen zijn ook fantastisch op inductie! Omdat koken op inductie in snel tempo de Nederlandse keuken verovert, zijn de stalen pannen van de Buyer bij uitstek geschikt voor het behalen van geweldige bakresultaten. De vlakke bodem zorgt voor optimale warmtespreiding op de kookplaat. Zorg er wel voor dat je een stalen pan altijd geleidelijk verwarmt en geen boost functie gebruikt, om te voorkomen dat de bodem krom trekt. In de collectie plaatstaal pannen vind je niet alleen pannenkoek-of crêpepannen, maar ook de koekenpannen met een hogere rand. Die gelden al heel lang als dé pannen voor het dichtschroeien van een heerlijke tournedos, krokant gebakken aardappeltjes of een heerlijke tournedos. En omdat de pan geheel van plaatstaal is, kun je hem rustig in de oven zetten of gebruiken voor het nagaren.
Ontdek de geweldige kwaliteiten van de Buyer carbon plus pannen en wordt ook een echte professional!