welkom-in-winkel-320x322
Professor Pannenkoek smiley

De eerste Nederlandse pannenkoekenwinkel

In Orvelte, één van de mooiste dorpen van Nederland (ANWB), vind je de prachtige monumentale boerderij van Puur Pannenkoek aan de Dorpsstraat 1. De Eerste Nederlandse Pannenkoekwinkel is een bezoek meer dan waard! Een unieke winkel voor de liefhebber die zijn pannenkoeken het liefst zelf bakt!

Professor Pannenkoek

Puur Pannenkoek

Pannenkoek winkel

Het is ook de plek waar Professor Pannenkoek voor jou bakt, om je te laten proeven van de heerlijke en spannende mixen die hij zelf ontwikkelt en waarmee je thuis succes zult oogsten. En ..het “college” van de professor is altijd gratis!

Puur Pannekoek biedt alle inspiratie voor culinaire cadeaus en voor het samenstellen van de mooiste, origineelste en vooral duurzame pakketten…. Onder het motto: “de lekkerste pannenkoek bak je zelf!” vind je bij Puur Pannenkoek naast de heerlijke en gezonde bakmixen, ook ander benodigdheden voor het bakken van pannenkoeken thuis. De prachtige collectie crêpe- en pannenkoekpannen van deBuyer, geliefd bij Franse chefs om het geweldige bakresultaat, vinden vanuit Orvelte de weg naar keukens van de echte liefhebbers…..

Professors winkel

Kom langs en ontdek de winkel van Professor Pannenkoek!